• Birkhovedskolen
 • Svanedamsgade 2, 5800 Nyborg
 • 63337021
 • birkhovedskolen@nyborg.dk
 • ikon
  Lars Busk Svendsen den 29-08-2016
  Kære forældre
   
  Kom til foredrag på Birkhovedskolen
   
   
  Hvad er dit syn på lektier i folkeskolen?  Hvordan lærer vores børn bedst?
   
  Efter indførelsen af skolereformen, har Birkhovedskolen og skolebestyrelsen nu gjort sig nogle erfaringer med omfanget, indholdet og formen af lektielæsning. 
   
  Bestyrelsen har som en del af vores arbejde besluttet, at udfærdige skolens holdning og principper til lektier, herunder understøttende undervisning. 
  Som bestyrelse er vi meget interesseret i at høre forældrenes tanker om lektier i folkeskolen. 
   
  Derfor vil vi invitere til et spændende og tankevækkende foredrag med Flemming Olsen, der vil forsøge at udfordre den traditionelle tankegang vedrørende lektielæsning i folkeskolen.
  Der vil i tilknytning til foredraget være mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholderen. 
  Hvor mange lektier skal der være i folkeskolen? Skal der overhovedet være lektier? Hvorledes sikrer skolen sig at forældrene kan følge barnets faglige niveau, når lektierne laves i skolen?
   
  Foredraget er :  torsdag d. 22 september i tidsrummet kl. 19.00 – 21.00 på Birkhovedskolen – Tilmelding via "arrangementer" på forældreintra. 
   
  Med venlig hilsen
   
  Skolebestyrelsen
   
 • ikon
  Carsten Højgaard Nielsen den 22-06-2015
  Kære forældre
  I bestræbelserne på at styrke forældresamarbejdet i de enkelte klasser/årgange bruges dette materiale. Det er et materiale udviklet af skolebestyrelsen. Materialet kan ses ved at klikke på disse 2 links. Vedhæftet er et konkret eksempel på, hvordan materialet kan konkretiseres på den enkelte klasse/årgang.

  http://ipaper.ipapercms.dk/NyborgKommune/Hjemmesiden/Borger/Bornogpasning/Skoler/Birkhovedskolen/Birkhovedskolenklasseforldre/

  http://ipaper.ipapercms.dk/NyborgKommune/Hjemmesiden/Borger/Bornogpasning/Skoler/Birkhovedskolen/Klasseforldrearbejdsbilag/

  Venlig hilsen
  Skolebestyrelsen og ledelsen
   
Ingen aktuelle dokumenter
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Besøgstæller

294943