Skolestart 0. klasse 2019/2020

Alle børn født i 2012 eller 2013 skal begynde i 0. klasse eller på anden måde følge undervisning fra august 2018.

Skoleindskrivningen foregår i perioden 2. januar - 23. januar 2019 og sker digitalt. Du har derfor brug for dit Nem-id.

Opskriv dit barn digitalt her.

VIGTIGE MØDER OM SKOLESTART FOR 0.KL:

Informationsmøde om skolestart for forældre til kommende 0. kl. elever

Torsdag den 10. januar 2019 kl. 17-18.30 i indskolingen (bygning B)

Her kan forældre møde skolens ledelse, nogle af lærerne og pædagogerne. Vi fortæller om skolen, SFO'en og børnenes hverdag, og om hvordan samarbejdet foregår mellem skolen og forældre. Tilmelding er ikke nødvendig, og mødet er åbent for alle forældre, der ønsker information om skolens kommende 0. klasser.

Selvom I allerede har taget stilling til, at I ønsker jeres barn på Birkhovedskolen, ser vi gerne at I deltager i mødet.

Åbent hus for kommende 0. klasseelever og deres forældre

Onsdag den 15. maj 2019 kl. 17-18.30 i indskolingen (bygning B)

Dette møde er for elever og forældre, der skal starte i 0. klasse i august 2019. På mødet vil der blive fortalt meget mere om hverdagen i skolen og SFO'en, der vil blive taget klassebillede af eleverne, og der vil blive udleveret nogle praktiske materialer. Tilmelding er nødvendig og det forventes at alle deltager i dette møde.